Choď na obsah Choď na menu
 


Dabing - Filmy

Príspevky

Půlnoční expres (1978)

25. 5. 2022

Skutečný příběh mladého američana Billyho Hayese. Dramatický příběh natočený podle skutečné události, vypráví o mladém američanovi Billy Hayesovi, který je v Turecku odsouzen ke 30 letům vězení za to, že se u něj našlo malé množství drog. Ve vězení musí snášet každodenní mučení a ponižování. A proto si brzy uvědomuje, že pokud neuteče, tak zemře!

 

Půl domu bez ženicha (1980)

25. 5. 2022

Poněkud hořká komedie o tom, že sny rodičů a dětí jsou jen málokdy stejné. Hrdinou příběhu je Franc, otec Oliny a Jiřiny, který se rozhodl, že jim jako svatební dar postaví ohromnou a luxusní vilu. Názor jeho dcer na budoucí život ho ani v nejmenším nezajímá. Energický muž na stavbě zaměstná nejen celou rodinu, ale i Jiřinina snoubence a chlapce, s nímž Olina chodila do tanečních. Navíc o něm začne uvažovat jako o druhém potenciálním ženichovi. Dívky však nesdílejí otcovo nadšení a už vůbec se jim nelíbí, že se jich nikdo na nic neptá. Jak se blíží onen slavný den, kdy by si oba páry měly říci své ano a Franc by jim měl s velkou slávou předat klíče od domu, situace se stále více komplikuje. Franc odmítá pochopit, že dívky mají vlastní představu o životě, a tak není divu, že se mu situace začne vymykat z rukou právě v okamžiku, kdy se blíží naplnění jeho velkého snu...

 

Psie veličenstvo (2019)

25. 5. 2022

Rex je najobľúbenejší pes v britskom kráľovskom paláci. Keď stratí stopu svojej vyvolenej psej dámy, vydáva sa na dobrodružnú cestu, počas ktorej objaví svoje pravé ja a spozná silu skutočnej lásky a priateľstva. 

 

Prvok, Šampón, Tečka a Karel (2021)

25. 5. 2022

Prvok, Šampón, Tečka a Karel sú dlhoroční kamaráti v strednom veku, ktorí si na triednej stretávke po dvadsiatich rokoch priznajú, že nežijú tak, ako si predstavovali. A rozhodnú sa s tým niečo urobiť. Je možné riešiť krízu stredného veku provokatívnou hrou s takmer nesplniteľnými úlohami? Ako štyridsiatnik zistí, či je naozajstný chlap? Ako zabráni korózii svojich ideálov, rozplynutiu snov a scvrkávaniu semenníkov? Prvok, Šampón, Tečka a Karel sa pokúsia nájsť v sebe odvahu urobiť poriadnu kravinu ako zamlada. Alebo aspoň odvahu hovoriť za všetkých okolností to, čo si naozaj myslia. Kto splní úlohu, nie je „sráč“...

 

Projekt Adam (2022)

25. 5. 2022

Stíhací pilot Adam Reed, který cestuje v čase, musí nouzově přistát v roce 2022. Tam pak spojí síly se svým dvanáctiletým já, aby společně zachránili budoucnost lidstva.

 

Pripojení (2021)

25. 5. 2022

Odkedy tínedžerku Katie prijali na vysnívanú školu, nevie sa dočkať, kým začne vlastný život mimo domu. Jej otec však odchod dcéry nesie ťažko, a tak sa rozhodne, že ju miesto letiska zavezie rovno do školy. Spolu s večne optimistickou mamou, mladším bratom a rodinným mopslíkom sa tak vyberajú na nedobrovoľný výlet cez celú krajinu, ktorý je však náhle prerušený vzburou robotov. Mobily, chladničky či hriankovače chcú získať vládu nad ľudstvom a zdá sa, že Katie a jej rodina môžu byť jedinou nádejou na jeho záchranu.

 

Postav dom, zasaď strom (1979)

25. 5. 2022

Postavím dom, zasadím strom, vykopem studňu, splodím syna... Tak ako hociktorý iný chlap, tak si húdol aj Matúš (Pavel Nový), čudák, podivín. Mladý muž prichádza do hádam najzastrčenejšej slovenskej dediny. Získa kamarátov, bojuje o svoju lásku - krásnu Helenu. A tak Matúš stavia dom, ktorý má zmeniť jeho život... 

 

Poslední závod (2022)

25. 5. 2022

Krkonoše boli pred prvou svetovou vojnou chudobným regiónom, v ktorom sa stretával český živel s nemeckým. Bohumil Hanč bol najznámejším českým lyžiarom svojich čias, ktorý vyhrával preteky doma aj v zahraničí. Všestranný športovec Emerich Rath bol zase jediným Nemcom, ktorý sa pravidelne zúčastňoval na českých pretekoch. Ostatní Nemci z Krkonôš ich z národnostných dôvodov bojkotovali. Hanč a Rath sa dobre poznali a stretli sa aj na štarte osudných pretekov v roku 1913. Po prvom kole sa počasie rýchlo zhoršilo, vypukla snehová búrka a všetci súperi sa postupne vzdali. Hanč zostal na trati sám, boj o prvé miesto sa však čoskoro zmenil na boj o holý život. Václav Vrbata stojí na trati ako jediný divák, Emerich Rath sa vydáva Hančovi na pomoc a všetci traja začínajú v neľudskom mraze a nepreniknuteľnej víchrici písať príbeh o hrdinstve, odvahe, nezlomnej vôli a priateľstve.

 

Poslední souboj (2021)

25. 5. 2022

Historický epos Posledný súboj je filmová, provokujúca historická dráma, ktorá skúma všadeprítomnú silu mužov, krehkosť spravodlivosti a silu a odvahu jednej ženy vo svete ovládanom mužmi, ktorá je ochotná riskovať a postaviť sa za svoju pravdu. Na základe skutočných udalostí film odhaľuje príbeh posledného súboja medzi šľachticmi Jeanom de Carrougesom a Jacquesom Le Grisom, dvoch dlhoročných priateľoch, ktorí sa  pod vplyvom turbulentných udalostí stávajú nekompromisnými rivalmi a úhlavnými nepriateľmi. Keď manželku Jeana de Carrouges Margueritu brutálne napadne Jacques Le Gris, tá odmieta mlčať a vystúpi, aby obvinila svojho útočníka, zo zločinu, jej čin odvahy a vzdoru, predstavuje v stredovekom Francúzsku čin, ktorý ohrozuje jej vlastný život. Kráľ Karol VI nariaďuje svojím poddaným šlachticom, aby vzájomný spor vyriešili rozhodujúcim súbojom. Následná skúška bojom a vyčerpávajúci vzájomný duel na život  a smrť, stavia osud všetkých troch hlavných hrdinov do Božích rúk.

 

Poslední noc v Římě (2010)

25. 5. 2022

Natasha je krásna, mladá ruská turistka, ktorá trávi posledný deň dovolenky v Ríme.  Čoskoro sa bude vydávať. V bare sa zoznámi s atraktívnou Španielkou Albou. Padnú si do oka a konverzácia im ide ako keby sa poznali už dlhú dobu. Alba pozve Natashu k sebe do hotela. Zrazu však pocítia k sebe okrem narastajúceho priateľstva aj niečo iné. Počiatočné zábrany o chvíľu zahodia a spoznajú sa aj intímne. Počas noci si rozprávajú o svojich životoch, zverujú si svoje tajomstvá, ktoré nikdy nikomu nepovedali. Ponechajú si čaro tejto zázračnej noci natrvalo v pamäti a už sa nikdy neuvidia?

 

« predchádzajúci

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24

následující »