Choď na obsah Choď na menu
 


Dabing - Filmy

Príspevky

Matky (2021)

19. 5. 2022

Sára, Eliška, Hedvika a Zuzana sú štyri kamarátky, tridsiatničky, ktoré momentálne spája najmä jedno slovo – materstvo. Sára (Hana Vagnerová) je úspešná influencerka, ktorá plánuje svoj blog o partnerských vzťahoch plynule previesť na blog o tom, ako byť najlepšou mamou. Život berie so zdravým nadhľadom a iróniou. Keď ju však manžel Jirko (Jakub Prachař) privedie z pôrodnice rovno do rozostavaného domu, jej život nadobudne až príliš dobrodružné rozmery. Ďalej sa snaží plniť Instagram cool fotkami perfektnej matky, ale všadeprítomný prach a nevyspatie jej dávajú poriadne zabrať. Hedvika (Petra Hřebíčková) žije ako v zlatej klietke, jej manžel vorkoholik (Jiří Langmajer) doma veľa času netrávi, a tak niet divu, že ju očarí mladý pouličný spevák David (Vladimír Polívka). Zuzana (Sandra Nováková) je po rozchode s Kamilom (Václav Neužil) bez peňazí – prepracovaná a uštvaná matka dvoch malých čertov. Zato Eliška (Gabriela Marcinková) má skvelého chlapa (Štěpán Benoni), úplne neznesiteľných rodičov, je tehotná a stále vracia. Ale hlavne majú jedna druhú…

 

Mariňák 3: V obležení (2016)

19. 5. 2022

Desiatnik Evan Albright (Charlie Weber) je nováčikom v elitnej jednotke námorného vojska, ktorá zabezpečuje a stráži veľvyslanectvo USA v pokojnej arabskej krajine na Blízkom východe. Spriatelená krajina žije v mieri, a tak vojaci trávia dni rutinnými cvičeniami, počítačovými hrami a internými bojmi o povýšenie. Preto sa je pre všetkých obrovským šokom, keď ambasádu nečakane prepadne početná skupina arabských teroristov. Dobre vyzbrojení a vycvičení militanti útočia s cieľom zabiť informátora na veľvyslanectve. Nepriateľský útok prichádza ako blesk z jasného neba práve vo chvíli, keď nováčik Evan nastúpil do svojej prvej ostrej strážnej služby. Mariňáci s minimom bojových skúseností musia nabrať obrovskú odvahu a vôľu bojovať, aby ochránili nielen veľvyslanca a zamestnancov ambasády, ale aj sami seba v prvom ostrom bojovom nasadení, ktoré ľahko môže prerásť do obrovského medzinárodného vojnového konfliktu. 

 

Mank (2020)

19. 5. 2022

Film sleduje zrod filmu Občan Kane z perspektivy scenáristy Hermana J. Mankiewicze (Gary Oldman), který dává všechny své síly nejen do samotného scénáře, ale i do kreativního souboje s jednou z nejsilnělších tvůrčích osobností své doby, Orsonem Wellesem (Tom Burke).

 

Malý princ (2015)

19. 5. 2022

Mark Osborne prichádza s celovečerným animovaným filmom  podľa svetoznámeho a kultového diela Antoina de Saint-Exupéryho Malý princ.
V centre príbehu je dievčatko, ktoré už od detstva vychováva a pripravuje na seriózny a dospelý svet jej ambiciózna mama. Jej každodenné úsilie bez povolenia naruší excentrický a dobrosrdečný sused, letec. Ten predstaví svojej novej malej priateľke doteraz nepoznaný svet, v ktorom nie je nič nemožné.Malá dievčatko, ktoré doteraz poznalo iba prísny každodenný režim a nepoznalo spontánnosť a priateľstvo sa vydáva so svojim sprievodcom na magickú cestu do fantázie, do vesmíru za Malým princom. Tu nachádza svoje stratené detstvo a zisťuje, že priateľstvo je vzťah na ktorom v živote veľmi záleží, je pre človeka veľmi dôležité a rozpoznať ho je možné iba srdcom.

 

Madam slúžka (2017)

19. 5. 2022

Bohatý a dobre situovaný americký pár Anne (Toni Collette) a Bob (Harvey Keitel) sa rozhodne okoreniť svoj upadajúci vzťah a presťahuje sa do zámku v romantickom Paríži. Pri príprave zvlášť luxusnej večere pre priateľov, zrazu poverčivá a arogantná pani domu zistí, že pri stole je prestrené len pre 13 hostí a to vo svojej poverčivosti, v žiadnom prípade nemôže dovoliť. Hostiteľka teda vymyslí plán. Trvá na tom, aby sa jej verná slúžka Mária (Rossy de Palma) prestrojila za tajomnú španielsku šľachtičnú, čím odvráti „nešťastie“ pri jej stole. Ale stačí trochu viac vína a Maria si to začne pri stole užívať. Jej osobitý šarm očaruje extravagantného britského makléra (Michael Smiley) a zrodí sa vášnivý románik. To sa však Anne vôbec nepáči, prenasleduje svoju slúžku po celom Paríži a rozhodne sa stoj čo stoj túto milostnú aférku zničiť...

 

Madagaskar 1 (2005) CZ

19. 5. 2022

Newyorská zoo je domovem pro čtyři skvělé kamarády. Největší hvězdou je mezi nimi lev Alex, dále do party patří těžkotonážní hrošice Glorie, žirafí hypochondr Melman a zebra jménem Marty. Právě ten zrovna slaví desáté narozeniny. Polovinu života má za sebou a začne proto bilancovat. Při tom zjistí, že od života chce něco víc než jen dělat cvičenou opičku v zoo. Rád by se podíval do divočiny, aby zjistil, jak by vypadal život ve volné přírodě. Když se se svým snem svěří na oslavě ostatním kamarádům, všichni jsou vyděšení a snaží se mu bláznivý nápad vymluvit. Melman se ale zmíní o tom, že dokonale napodobenou divočinu nabízí zoo v Bostonu. Marty se proto v noci tajně vytratí ze zoo a rozhodne se, že si zajede vlakem do Bostonu na výlet. Když zbývající trojice v zoo zjistí, že jejich nejlepší kamarád je pryč, na nic nečekají a vydají se za ním, aby ho přivedli zpět. Všichni se střetnou na Hlavním nádraží, ale volný pohyb zvířat po městě pochopitelně zaregistrují i policisté, kteří je na nádraží zadrží. Zvířata jsou odchycena a rozhodne se o tom, že budou navrácena do volné přírody, protože podle jejich chování je to jejich vroucí přání. Když se všichni probudí v bednách na přepravní lodi s místem určení Afrika, mezi Martym a Alexem dojde k velké hádce. Alex se nemůže smířit s tím, že kvůli Martymu museli opustit svůj newyorský domov. Lodi se zmocní taktéž prchající tučňáci, kteří se zase nechtějí smířit s místem určení a změní kurz směrem na Antarktidu. Při tom ale krabice se lvem, zebrou, žirafou i hrošicí vypadnou z lodi přes palubu a přátelé ztroskotají na Madagaskaru. Nejdříve si myslí, že jsou v nějaké zoo, ale zdejší obyvatelé, divocí lemuři v čele s králem Jelimánem jim řeknou, jak se věci mají. Marty je nadšený, Alex vyděšený a naštvaný, Melman panikaří ze zdejších hygienických poměrů a Glorie stále doufá, že se pro ně někdo vrátí. Alex a Marty se pohádají a král zvířat se rozhodne, že se svým kamarádem už dál nebude spolupracovat. Vyrobí dřevěnou kopii Sochy Svobody, kterou s Melmanem a Glorií chtějí zapálit, když se na moři objeví nějaká loď. Jenže Melman sochu omylem podpálí hned a poté se s Glorií odebere na Martyho část ostrova, kde je sranda, pohoda a dokonce nějaké to jídlo v podobě chaluh. Alex se k nim nejprve připojit nechce, ale nakonec názor změní. Jenže další den se začnou bohužel projevovat vedlejší účinky toho, že je masožravý Alex už několik dní bez jídla. Když si čtveřice užívá velké pařby a oslavy, kterou jim připravili na uvítanou lemuři, Alex zešelmovatí a zakousne se nevědomky Martymu do zadku. V divočině se totiž ostatní zvířata stávají pro lvy kořistí a Alex kvůli hladu nemůže překonat přirozený pud. Proto je nakonec králem Jelimánem vykázán na druhou stranu ostrova, mezi zlé fosy. To jsou predátoři, kteří odjakživa představují pro zdejší lemury hrozbu. Jelimán si původně myslel, že Alex je před fosami ochrání, ale jeho plán selhal...

 

M3GAN (2022)

19. 5. 2022

M3GAN je zázrak umelej inteligencie. Bábika ako živá, naprogramovaná tak, aby bola dokonalým spoločníkom dieťaťa a najväčším spojencom rodiča. Navrhla ju Gemma, geniálna autorka robotov z hračkárskej spoločnosti. M3GAN dokáže počúvať, pozorovať, učiť sa. Predovšetkým je však najlepším priateľom, učiteľom, partnerom a ochrancom dieťaťa, ku ktorému je pripútaný.  Gemma sa nečakane ocitne v situácii, na ktorú vôbec nie je pripravená. Stane pestúnkou  a náhradným rodičom svojej osirelej malej netere Cady. Pod silným tlakom v práci sa preto rozhodne spojiť Cady so svojím prototypom bábikou M3GAN a pokúsiť sa vyriešiť oba problémy. Toto rozhodnutie má nepredstaviteľné dôsledky.

 

#Loupež (2020)

19. 5. 2022

Pre Arielle (Bella Thorne) nebola práca v reštaurácii nikdy tým vysnívaným životom. Chcela viac. Slávu, popularitu a obdiv. Keď sa zamiluje do nedávno podmienečne prepusteného mladého zločinca Deana (Jake Manley), nechá sa vtiahnuť do života v nebezpečenstve, pričom rýchlo zistí, že zverejňovanie svojich zločineckých výčinov na sociálnych sieťach je jednoduchou cestou k virálnej sláve.

 

Loupež po italsku (2003)

19. 5. 2022

Vedená Johnem Bridgerem a Charliem Crokerem se skupina zlodějů chystá na poslední akci – vykradení pečlivě hlídaného sejfu v Benátkách se zlatými cihlami v hodnotě 35 milionů dolarů. Po úspěšné akci se ale jeden z členů týmu, Steve, hnán chamtivostí a žárlivostí, rozhodne nechat si všechno zlato pro sebe a zbavit se ostatních členů skupiny. Ve víře, že všichni ostatní jsou mrtví, se vrací do Los Angeles i se zlatem. Charlie a další členové ale přežili a zrádci se hodlají pořádně pomstít. Charlie sežene na pomoc nové členy do týmu, Johnovu dceru Stellu, která je specialistkou na sejfy, a Lyla, hackera. Přidají se k nim ještě „Levé ucho“, odborník na výbušniny, a řidič Rob. Nový tým má v plánu získat to, co jim po právu patří, a získat při tom pomstu.

 

Loli paradička (2019)

19. 5. 2022

Romantická komédia o láske dvoch „nešťastníkov“ z východného Slovenska. Smiešno-smutný príbeh o nádeji a trpkosti života. Keď sa Milan, jarmočný predavač cukroviniek, dozvie, že Veronka mu ukradla dva turecké medy, pretože bola hladná, zľutuje sa nad ňou a kúpi jej obed. Veronka sa chce Milanovi odvďačiť a ponúkne sa mu za predavačku do stánku. Medzi oboma to zaiskrí a po búrlivej noci v lacnej ubytovni na okraji mesta sa do seba zaľúbia a začnú si plánovať spoločný život. Veronke pritom neprekáža, že Milan nemá nohu. Milanovi zasa neprekáža, že Veronka je Rómka. Prijme však takúto „nekonvenčnú“ dvojicu aj spoločnosť? Podarí sa Milanovi a Veronke obhájiť svoju lásku? 

 

« predchádzajúci

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24

následující »