Choď na obsah Choď na menu
 


Dabing - Filmy

Príspevky

Ztracení v Mnichově (2015)

3. 6. 2022

Sir „P", deväťdesiatročný papagáj šedý, ktorý kedysi patril Eduardovi Daladierovi, sa na pozvanie riaditeľa Francúzskeho kultúrneho inštitútu ocitne v roku 2008 v Prahe ako živá relikvia z dôb Mníchovskej dohody. Sir „P" po Daladierovi jeho hlasom dodnes opakuje niektoré dôležité vety a prehlásenia. Papagája za dramatických okolností unesie český novinár Pavel a na základe papagájových kontroverzných citácií Daladiera rozpútava medzinárodný politický škandál.

 

Znovu Paříž (2022)

3. 6. 2022

Mia přežije atentát v pařížské restauraci. Po třech měsících se stále nedokáže vrátit zpátky do normálního života a na celou událost si vzpomíná jen velmi nejasně. Rozhodne se vědomě vrátit v myšlenkách do minulosti, aby mohla začít znovu žít. 

 

Známí neznámí (2021)

3. 6. 2022

Sladko horká komédia o partii českých a slovenských priateľov, ktorí sa schádzajú v pražskom byte, aby oslávili príchod Nového roku. Poznajú sa už dlho a aj toto stretnutie by sa nieslo v duchu klasickej silvestrovskej oslavy, keby... Keby sa nezrodil zdanlivo nevinný nápad: dať mobilné telefóny na stôl a nahlas zdielať každú správu a prichádzajúci hovor. Koľko toho o sebe nesmieme vedieť, aby sme mohli zostať priateľmi, milencami, manželmi, rodičmi...? Stačí jeden večer a z dobrých známych sa stanú neznámi.

 

Smradi (2022)

3. 6. 2022

Máloktorí hrdinovia majú takú zlú povesť ako Vlk, Had, Tarantula, Piraňa a Žralok. Títo vyvrheli sa tak dlho hľadali, až sa našli a dali dokopy. Spáchať dokonalý zločin je pre nich rovnako prirodzené , ako si v nedeľu popoludní vyraziť na zmrzlinu. Mozgom tejto partičky je Vlk, Had má na starosti otváranie trezorov, Tarantula je skúsená hackerka, Žralok sa vie skvele maskovať a Piraňa je bitkárka, ktorá svojich kamošov ochráni päsťami v každej situácii. Počas rokov strávených lúpežami rôzneho druhu získali dojem, že sú nedotknuteľní a nepolapiteľní. Lenže aj pre nich bude nakoniec platiť, že tak dlho sa do sejfu chodí pre diamanty, až sa zámok zacvakne. Konkrétne máme na mysli zámok na policajnej cele. Aj v tejto nepríjemnej situácii má však pätica podfukárov  šťastia v nešťastí. Do života im vstúpi profesor Marmeláda (morča a predovšetkým dobrák  telom a dušou), ktorý má ambiciózny plán – prevychovať ich na poctivých občanov. Všetci členovia gangu súhlasia, pretože je to vstupenka na slobodu. Ich plán počíta s tým, že na oko budú sekať latinu a poslúchať, ale pri prvej príležitosti sa vyparia. Lenže už prvých pár dobrých skutkov vedie k nečakanému zisteniu, že byť dobrý je vlastne fajn. Čo si s tým počať? A ako sa majú zachovať, keď uvoľnený trón pre najväčšieho záporáka zaberie niekto iný? Budú s ním zaobchádzať v rukavičkách, alebo si to s ním vybavia ručne?

 

Zlatokopky (2019)

3. 6. 2022

Film je inšpirovaný článkom, ktorý vyšiel v New York Magazine. Okamžite zaujal pozornosť čitateľov nesmierne šťavnatým príbehom o partičke šikovných striptérok, ktoré sa rozhodli rozbehnúť výnosný obchod s bohatými klientami z Wall Street. Celé to vymyslí a naplánuje exotická tanečnica Ramona (Jennifer Lopez) a čerstvá posila klubu Destiny (Constance Wu), ktorá sa práve zdokonaľuje v umení tancovať pri tyči. Okrem toho sa od svojich skúsenejších kolegýň učí, ako sa popri tanci dostať hlboko do vreciek bohatých zákazníkov.

 

Zbožňovaný (2021)

3. 6. 2022

Uznávaný a všetkými obľúbený pediater Zdeněk (Jiří Bartoška) odchádza do dôchodku. Celý život bol uznávaným lekárom nemocnice a teraz sa teší na zaslúžený oddych. Ešte viac sa na neho teší jeho rodina – manželka Olga (Zuzana Kronerová), ktorá sa už nemôže dočkať, že sa bude môcť o neho starať, rovnako ako aj jeho dcéra Zuzana, ktorej sa manželstvo s Karlom (Jiří Langmajer) nedávno rozpadlo. Najviac nadšená je však jeho vnučka Aneta (Martina Czyžová), ktorá dedka vždy považovala za svoj veľký vzor a píše o ňom seminárnu prácu do školy. Ibaže Zdeněk nie je taký dokonalý, ako sa zdá. Má jedno veľké tajomstvo. Už takmer 40 rokov udržuje milenecký pomer s ortopédkou Danou (Ivana Chýlková). A tá, samozrejme, očakáva, že na ňu bude mať konečne viac času. Na Zdeňka tak čakajú pekne horúce chvíľky a rozhodne nie bezstarostná pohoda, ktorú si plánoval. 

 

Zázračný kůň (2022)

3. 6. 2022

Malá komunita na Stredozápade sa stane epicentrom zázrakov, keď tajomná žena privedie do mesta koňa so schopnosťou liečiť. Založené na skutočnom príbehu.

 

Zavolejte Jane (2022)

3. 6. 2022

Joy se setkává se skupinou aktivistek, když se kvůli těhotenství ocitne v ohrožení života. Po úspěšné operaci se z hlavní hrdinky stane zanícená bojovnice za ženská práva. Snímek se zaměřuje na skutečný příběh "The Janes", podzemního kolektivu žen, které se v 60. letech 20. století spojily v Chicagu, aby tajně poskytly téměř 12 000 těhotným bezpečné potraty.

 

Zabudnutý princ (2020)

3. 6. 2022

Všetko v Djibiho živote sa točí okolo jeho milovanej sedemročnej dcérky Sofie. Oddaný otec samoživiteľ nikdy nepríde neskoro na jej večernú rozprávku. Každú noc, keď Sofie zaspáva, ju berie do „Rozprávkolandu“, vymysleného filmového štúdia, kde sa stávajú hlavnými hrdinami svetoznámych dobrodružných filmov, v ktorých má Djibi hlavnú úlohu princa Krasoňa. O päť rokov neskôr sa zo Sofie pomaly stáva pubertiačka, príbehy jej otca ju už až tak neberú a Djibi je vo svojej roli vymenený. Pretože sa jeho postavenie v skutočnom svete i v „Rozprávkolande“ mení, Djibi musí vymyslieť, ako v živote svojej dcéry zostať dôležitou postavou.

 

Zámek nekonečno (1983)

3. 6. 2022

Několik českých filmů se odehrává v nápravném zařízení pro mládež, tento se řadí k těm zdařilejším, i když si vypomáhá osvětovými, nabádavými berličkami. Hlásá, že také chybující mládež dostává příležitost, aby prohlédla a uvědomila si své chyby, aby se polepšila. Protagonistou vlastně ani není typický delikvent: nadaný student průmyslovky se v pasťáku ocitl proto, že se vzbouřil proti autoritativnímu otci a jeho autem záměrně naboural. Sebevědomý, snadno vznětlivý mladík se dlouho nedokáže přizpůsobit tvrdým podmínkám, které v tomto zařízení vládnou, prochází těžkou životní zkušeností. 

 

« predchádzajúci

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24

následující »