Choď na obsah Choď na menu
 


Dabing - Filmy

Príspevky

Bullet Train (2022)

13. 5. 2022

Brad Pitt je na čele skupiny nájomných vrahov s najrôznejšími schopnosťami a kreatívnymi spôsobmi ako pripraviť jeden druhého o život. Ich jednotlivé úlohy sú prepojené, no zároveň dýchajú jeden druhému na krk. A to všetko na pozadí nezastaviteľnej nonstop jazdy naprieč Japonskom. 

 

BrainStorm (2008)

13. 5. 2022

Hlavním hrdinou tohoto komediálního příběhu je soukromý psycholog Jakub. Snaží se pomáhat druhým, ale svoji vlastní situaci tak úplně nezvládá. Zadlužil se, splácí hypotéku, platí alimenty a přestavuje ordinaci. Je nekonečně nevyspalý a unavený. Do toho všeho mu bratr svěří do péče jejich starého otce, který je již delší dobu ponořen do světa stařecké nemohoucnosti a počínající demence. Jeho vnitřní rozpoložení hraničí s duší zlobivého dítěte, a tak péče o něj dostává mírně groteskní ráz. Ve chvíli, kdy je pro Jakuba situace už téměř neudržitelná zasáhne vyšší moc v podobě zvláštního léku s podivuhodnými účinky: BrainStorm! A tak všichni dostávají druhou šanci napravit to, co nestihli v čase původně k tomu vymezeném přírodou...

 

Brácha za všechny peníze (1978)

13. 5. 2022

Honza a Zuzana (Jan Hrušínský, Libuše Šafránková) majú dvojročnú dcéru a skvelý Honzov brat Martin zvaný Prcek (Roman Čada) sa rozhoduje, kam má ísť po skončení deviatej triedy. Opäť sa dostávame do prostredia plochodrážnych štadiónov, opäť pred Martinom vyvstane problém, s ktorým si dospelí nedokážu poradiť, a tak mu neostáva nič iné, len dať s kamarátkou Magdou (Magdalena Reifová) hlavy dokopy a vymyslieť, ako na to. Bratova tvrdohlavosť znova spôsobuje množstvo problémov, nedorozumení a malicherností, ktoré vedú takmer k rozpadu mladého manželstva. A je opäť na Martinovi, aby Honzu so Zuzanou zmieril. Okrem toho má však Martin aj svoje vlastné problémy. Chcel by byť totiž zootechnikom, zatiaľ čo jeho rodičia sa ešte nedohodli, či bude inžinierom alebo automechanikom...

 

Bouřlivé víno (1976)

13. 5. 2022

Píše sa rok 1968. Predseda istého moravského vinárskeho družstva, Michal Janák, je kritizovaný pre zastaralý spôsob hospodárenia. Odmetne sa podieľať na pláne niekoľkých podnikavcov, ktorí chcú založiť nové vinárske družstvo a obchodovať s vínom na vlastnú päsť. Spor o podnik, ktorého jediným cieľom je zisk na úkor štátu, rozdelí dedinu na dva tábory. Novodobí podnikatelia však vo svojej túžbe po peniazoch naletia hneď prvému podvodníkovi. Emigrant Hrdlička si za posledné peniaze nechá zhotoviť vizitky neexistujúcej firmy a s požičaným mercedesom vyrazí do Pálavíc, kde mu dôverčiví podnikavci vnútia nielen svoje peniaze, ale aj dcéry...

 

Bourák (2020)

13. 5. 2022

Príbeh filmu sa točí okolo Kamily (Veronika Marková), ktorá má 18 a je úplne zúfalá. Žije v meste, kde zdochol pes, práve prišla o prácu a má plné zuby svojich nedospelých rodičov. Jej otec (Ivan Trojan), večný puberťák, kšeftuje s vrakmi áut a chodí trsať rock´n´roll s babenkou, čo vyzerá ako zo starého amerického katalógu na podprsenky (Alena Pajtinková). Rezignovanú matku (Kristýna Boková) balí lokálny gangster (Jiří Macháček), ktorému padol biznis, pretože mesto zakázalo hracie automaty. Kamila sa však nevzdáva a rozhodne sa o svoju rodinu a svoje šťastie zabojovať. Len musí presvedčiť mamu, aby otcovi konečne pristrihla tie jeho vypelichané krídelká!

 

Bota jménem Melichar (1983)

13. 5. 2022

Prvního září začíná nejen školní rok, ale také mozaika více či méně úsměvných příhod, které prožívají žáci i učitelé jedné pražské školy. Ať už je malý prvňáček Honzík, který má plán, jak s pomocí pětek na vysvědčení propadnout zpět do školky, jeho starší sestra Jolanka, které se líbí vtipem sršící spolužák Radim a neúmyslně se stane podezřelou z krádeže luxusních bot nebo mladá učitelka Adamová, která není schopna přinutit školníka k odvozu nasbíraných kaštanů a smůla se jí nepřestává lepit na paty. Neustále jí totiž padají sešity, poláme nový botník, na který omylem sedne a neustále je kárána ředitelem za to, že při přecházení tříd z jedné budovy školy do druhé zapomíná zamykat dveře. Situace neprakticky řešeného školního areálu, nutící žáky i učitele několikrát denně přecházet z jedné budovy do druhé, se stane ještě vážnější v okamžiku, kdy se začnou ztrácet odložené bundy. Naštěstí je tu Honzík, který v areálu školy zahlédne neznámou paní. Když se mu nepodaří informovat Radima, pustí se do pronásledování sám.

 

Bony a klid (1987)

13. 5. 2022

Smutná životná epizóda mladého Martina, ktorý sa stane obeťou podvodu a aby vykompenzoval finančnú stratu, začne sám obchodovať s valutami. Stane sa členom veksláckeho gangu, prostredníctvom ktorého získa byt aj výhodné zamestnanie a zoznámi sa s príťažlivou Evou. Na dômyselne organizovaných akciách spočiatku úspešne zarába, ale prezradenie jedného podrazu pripraví Martina doslova o všetko.

 

Bonnie a Clyde (1967)

13. 5. 2022

Skutočný príbeh milencov a bankových lupičov Bonnie Parkerovej a Clyda Barrowa sa odohráva v USA v čase hospodárskej krízy. Bonnie neuspokojuje fádny život v malom meste na americkom Stredozápade a túži po dobrodružstve i úniku z ťažkej reality. Keď spozná fešáckeho darebáka a drobného zlodeja Clyda, jej život sa náhle zmení. Clyda len nedávno prepustili z väzenia a už sa chce dať na dráhu bankového lupiča. Spolu s Bonnie založia zločineckú bandu, ktorá brázdi Ameriku od Oklahomy po Texas a rabuje banky. Zdá sa, že Bonnie a Clyde sú neporaziteľní a nikto ich nikdy nechytí. Správy o nich postupne prenikajú z mesta do mesta, zo štátu do štátu, až sa z nich napokon stanú hrdinovia titulných strán všetkých novín. Jednoduchí ľudia, ktorí sú v časoch biedy nespokojní s oficiálnymi predstaviteľmi moci a políciou, držia milencom na úteku palce a obdivujú ich napriek chýrom o ich násilných výčinoch. Nič však netrvá večne a aj lásku a život Bonnie a Clyda čaká tragický koniec.

 

Bloudění orientačního běžce (1986)

13. 5. 2022

Dívat se na své spolužáky z výšky nemusí být vždy jen příjemné. Radkovi přezdívají Bidlo. Je mu čtrnáct let, je dobrý žák, ale bez zájmu o tělovýchovu a sport. Právě se konají místní kola spartakiádních soutěží a Radek by rád zaimponoval své spolužačce... Tvůrci filmu zabloudili v povinném branně výchovném tématu jen velmi lehce a "spartakiádní" film přežil svoji dobu.

 

BigBug (2022)

13. 5. 2022

V roce 2045 nechávají lidé většinu práce na umělé inteligenci. Staromilská Alice to dělá zrovna tak, a když se roboti vzbouří, její starostliví androidi ji zamknou doma.

 

« predchádzajúci

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24

následující »