Choď na obsah Choď na menu
 


Dabing - Filmy

Príspevky

Veľké dobrodružstvo malej pandy (2019)

26. 5. 2022

Veľký hnedý medveď Brum Brum si žije svoj pokojný život, až kým mu jedného dňa popletený bocian nedoručí omylom zvláštnu zásielku – malú pandu. Ako všetky mláďatá, aj táto panda je roztomilá, ale veľa plače a rozhodne nepatrí do Brum-Brumovho lesa. Nezostáva mi nič iné, len s pomocou priateľov nájsť pande správny domov. Medveďa, malú pandu, tigra s poetickou dušou, bojazlivého vlka a pelikána, ktorému sa nikdy nezavrie zobák, čaká dlhá a nebezpečná cesta, ktorá preverí skutočnú silu ich priateľstva.

 

Válka zítřka (2021)

26. 5. 2022

Cestovatelé v čase dorazí z roku 2051, aby doručili důležitý vzkaz: ve 30 let vzdálené budoucnosti lidstvo prohrává válku proti smrtícímu mimozemskému druhu. Jedinou nadějí na přežití je přenést vojáky i civilisty do budoucnosti, aby se zapojili do boje. Dan Forester, odhodlaný zachránit svět pro svou dceru, se spojí s geniální vědkyní a svým odcizeným otcem, aby zvrátil osud planety.

 

V písku: Příslib svobody (2015)

26. 5. 2022

Na konci druhé světové války přinutí dánská armáda německé zajatce, kteří jsou skoro ještě dětmi, splnit nebezpečný úkol – zneškodnit a odstranit nášlapné miny z dánského pobřeží. Chlapci bez potřebných znalostí i nezbytných technických pomůcek velmi rychle pochopí, že pro ně válka ještě zdaleka neskončila. Snímek "V písku - Příslib svobody", inspirovaný skutečnými událostmi, odhaluje neznámý příběh jednoho tragického okamžiku dánské historie.

 

Uzly a pomeranče (2019)

26. 5. 2022

Uzly a pomaranče sú príbehom o prvej láske voňajúcej po pomarančoch, nesmelých dotykoch, chlapčenských súbojoch o česť a hlavne o koňoch. Scenár vychádza z knižnej predlohy renomovanej autorky pre mládež, Ivy Procházkovej. Zachytáva život pätnásťročného Dareka, ktorému sa po smrti matky všetko obrátilo naopak. V jeho živote sa však objavia kone, ktorého ho sprevádzajú nielen počas krásneho obdobia zamilovanosti ale dovedú ho až na prah dospelosti.

 

Tučniaky z Madagaskaru (2014)

26. 5. 2022

Objavte tajomstvo štyroch najlepších a najvtipnejších supertajných agentov sveta - Kapitána, Kowalského, Rica a Pešiaka. Sú to nielen veselé a podarené vtáčky, ale aj najvýkonnejšia úderná jednotka tajných agentov, pripravená kedykoľvek a kdekoľvek zasiahnuť aj pri tom najmenšom náznaku ohrozenia sveta. Kapitán je odvážnym vodcom, ktorý nikdy neopustí kamaráta. Kowalski predstavuje mozog tímu s fotografickou pamäťou a dokonalými vedomosťami o všetkom možnom. Rico je neriadená strela, bomba so zapáleným knôtom. A Pešiak? Ten je tak trochu podceňovaným najmladším členom kvarteta, ale práve on verí, že spolu dokážu aj nemožné. A kto je ich hlavným protivníkom? Svet ohrozuje šialený vedec a výstredný génius, doktor Octavianus Soľanka. Najväčší zlosyn skrýva strašné tajomstvá minulosti a veľmi nenávidí tučniaky. A navyše je to chobotnica, vrcholne slizký a podlý zloduch s celou armádou pomocníkov. Súboj statočných tučniakov s Octavianusom je neľútostný, krutý a bez pravidiel, vďaka čomu si ho všetci poriadne užívajú. A aby toho nebolo málo, naša špičková jednotka sa stretne s ďalšou elitnou zvieracou jednotkou na ochranu zvierat, tajnou organizáciou Severák, ktorá pomáha všetkým bezmocným tvorom v núdzi. A tak naše tučniaky čelia nielen zločinnému Octavianusovi, ale aj konkurenčnej zásahovej jednotke zvieracích záchranárov, ktorá má rovnaký cieľ. Podarí sa našim tučniakom uspieť v silnej konkurencii a zastaviť šialeného vedca Soľanku vlastnými silami?

 

Triumf (2020)

26. 5. 2022

Príležitostný herec Etienne prijme ponuku viesť nacvičiť vo väzení s odsúdenými delikventmi známu divadelnú hru Samuela Becketta Čakanie na Godota. Ojedinelý experiment sa mu nielen podarí naštudovať, ale dokonca dostane šancu uviesť predstavenie aj mimo múry nápravného zariadenia. Každé vystúpenie znamená nielen nový úspech, ale aj umocňuje vzťah medzi Etiennom a vystupujúcimi väzňami. Netradičný divadelný súbor napokon čaká finálne zavŕšenie – pred veľkým publikom v Paríži. Stane sa posledná spoločná noc očakávaným superhitom pre všetkých?

 

Tajný život mazlíčků 2 (2019)

26. 5. 2022

Teriér Max se horko těžko vyrovnal se skutečností, že není jediným oblíbencem své paničky Katie, a už jsou na obzoru další nečekané změny. Nejdřív se k nim nastěhoval ten chlap, pak Katie začala tloustnout, na nějaký čas odjela, a když se vrátila, přivezla s sebou miminko. Jelikož bylo naprosto bezbranné a neschopné, začal ho Max na každém kroku hlídat a chránit. Z ustavičných starostí si vytvořil nervový tik, na který veterinář Maxovi naordinoval pobyt na venkově. Veliká chyba! Pobyt v přírodě znamená pro každé městské zvíře doslova peklo, tvořené nepřátelskými venkovany (nejhorší jsou krocani). Ani Maxovi kamarádi z prvního dílu nezažívají zrovna dobré časy. Jeho psí láska Brigitte dostane na hlídání Maxovu nejoblíbenější hračku, která jí spadne do bytu plného vzteklých koček, a ona se pro ni musí v přestrojení právě za kočku vydat. Panička bílého králíka Snížka se zase zhlédla v superhrdinech, a tak ho obléká do směšných oblečků. To by Snížkovi až tak nevadilo, kdyby za ním kvůli jeho superhrdinské pověsti nepřišla fenka Daisy a nepožádala ho o pomoc s misí, na kterou králík nemůže stačit. Jestli mají obstát, musí se Max, Brigitte a Snížek postavit svým vlastním strachům a obavám. V první řadě ale zažijí kupu psí, kočičí, křeččí a ptačí srandy v příběhu, po němž se už nikdy na své chlupaté parťáky nebudete dívat stejnýma očima. 

 

Temné spomienky (2020)

26. 5. 2022

Príbeh sa odohráva v Spojených štátoch po druhej svetovej vojne. Rumunská utečenka Maja (Noomi Rapaceová) si vybudovala nový život a chce žiť ako každý iný slobodný človek. Býva na predmestí s manželom Lewisom (Chris Messina) a synom Patrickom (Jackson Dean Vincent). Stále ju však prenasledujú temné spomienky na vojnu a máva nočné mory. Na ulici raz vidí muža (Joel Kinnaman), ktorý sa podobá na nemeckého vojaka z koncentračného tábora. Sleduje ho domov, zistí, že má ženu a dve deti. Je presvedčená, že je to on, kto spáchal toľko zla a je zodpovedný za smrť nevinných ľudí. Druhý deň, pod zámienkou, že sa jej pokazilo auto, muža omráči, zavrie do kufra auta a unesie ho. Cíti povinnosť pomstiť sa mu za vojnové zločiny, ktoré spáchal. 

 

Tajemství staré bambitky 2 (2022)

26. 5. 2022

Z Jakuba je kráľ, z Aničky kráľovná a rodina sa rozrástla o zvedavú princeznú Johanku. Tá najradšej trávi čas s milujúcim deduškom Karabom, spravodlivým to lúpežníkom, ktorý sa teraz venuje len hrnčiarskemu remeslu. Chamtiví radcovia Lorenc a Ferenc boli vyhostení z kráľovstva, potulujú sa po svete a hľadajú miesto, kde by mohli opäť začať kuť pikle. Zdá sa, že mladá, neskúsená kráľovná Júlia zo susedného kráľovstva sa stane vhodným nástrojom ich pomsty. Že by nastal čas oprášiť tajomnú bambitku, ktorá doteraz ležala dobre ukrytá a zavolať na pomoc lúpežníka Karabu a spojiť všetky sily, aby spravodlivosť a láska konečne zvíťazili?

 

Světová válka Z (2021)

26. 5. 2022

Zombies sú ako morová nákaza. Ľudia premenení na odporné stvory, požierajúce mäso. Ani mŕtvi ani živí, ale pre nás normálnych ľudí rozhodne extrémne nebezpeční. Zombies na rozdiel od nás necítia bolesť, nepoznajú strach, a čo je najdôležitejšie, nepremýšľajú. Vojna s nimi, nech sa to zdá akokoľvek nemysliteľné, už skončila. Aj cez to, že ľudia zvíťazili, infraštruktúra celého sveta prešla neskutočným otrasom a ešte stále sa spamätáva. Čo by ste tiež čakali, keď jedna polovica planéty chcela tú druhú zjesť? Prežili len dôležití ľudia, ľudia vo vládach, ľudia stojaci na čele organizácií ako je OSN, mocní ľudia a tiež pár odolných jedincov, ktorí sa riadili súborom pravidiel, ktoré ich dokázali previesť najhoršou a najdesivejšou svetovou vojnou v dejinách ľudstva. Po stopách vzniku nákazy sa vydáva jeden preživší reportér Gerry Lane (Brad Pitt), ktorý bol vyslaný práve OSN zistiť pravdu. Kto nákazu spôsobil, čo sa zvrtlo, a to najdôležitejšie, koho obviniť? A nie je to jednoduchá práca. Spomienky preživších môžu byť cenným zdrojom, svet stále zostal plný klamstiev, poloprávd a utajených rozhodnutí. Dozvieme sa vôbec niekedy, čo sa vlastne stalo?

 

« predchádzajúci

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24

následující »